1963 yılında, kurucumuz Ahmet Remzi Güres’in, Saruhanlı’da kurduğu tavuk çiftliğine, 600 tavuk alarak başlattığı sofralık yumurta üretimi, bugün tam otomatik yumurta kafeslerinde gerçekleştirilmektedir.
Güres Group, 700.000 metrekarelik açık alan üzerine, 250.000 metrekarelik kapalı alanda, yıllık 1.000.000.000 adet yumurta üretim kapasitesiyle, ülkemizin tek çatı altında toplanmış, en büyük tam entegre yumurta üreticisidir.
Yumurta Üretim Tesislerimizde;
- 30’lu small-medium-large, 15’li medium-large, 10’lu large ve medium Güres Klasik Yumurta
- 30’lu ve 10’lu XL Güres Klasik Süper Jumbo Yumurta,
-10’lu Güres Selenyumlu Yumurta,
-10’lu Güres Omega 3lü Yumurta,
-10’lu Güres Cage Free Yumurta,
-10’lu Güres Çift Sarılı Yumurta üretimi yapmaktadır.
Pastörize Üretim Tesislerimizde;
Pastörize Sıvı Bütün Yumurta
Pastörize Sıvı Yumurta Sarısı
Pastörize Sıvı Yumurta Beyazı üretimi yapılmaktadır.
Bıldırcın Eti ve Bıldırcın Yumurtası Üretim Tesislerimizde;
12'li Güres Bıldırcın Yumurtası
1 Paket 10'lu Bıldırcın Eti
2 Paket 10'lu Bıldırcın Eti
4 Paket 10'lu Bıldırcın Eti üretimi yapılmaktadır.
Üretimin her aşamasında “insan sağlığını” ön planda tutup, “temiz ve hijyenik” koşullarda kaliteli üretim yapılmaktadır. Kümesler veteriner hekimler tarafından periyodik olarak kontrol edilmektedir.
Tavuklar, Güres Group Yem Fabrikası’nda üretilen yemler ile beslenmekte, yumurtalar el değmeden toplanıp, tasnif edildikten sonra sağlık sertifikalı hijyenik ambalajları ile bekletilmeden soğuk zincirde üretim tesislerimizden tüketiciye ulaştırılmaktadır.
Güres Group Yumurta Üretim Tesislerimiz, ISO 9001:2008 (Kalite Yönetim Sistemi) şartlarını sağlamış TÜV Rheinland Group tarafından sertifikalandırılmıştır.
Yumurta üretim ve paketleme tesislerimizde
ISO 22000:2005 VE fssc 22000
(Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi)
standardı ve Haccp (hijyen) kuralları
uygulanarak üretim yapılmaktadır. Aynı
zamanda HELAL sertifikasına sahiptir.



