TR | EN

- GÜRES BILDIRCIN ETİ -


7ISO 9001, FSSC 22000 ve Helal Gıda belgelerine sahip olan Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı bıldırcın eti üretim tesisi, hijyen ve sağlık koşullarının yanı sıra sahip olduğu otomasyon sistemi ve kullandığı teknoloji ile Avrupa standartlarda üretim yapmaktadır. 

Sahip olduğu üretim teknolojisi, otomasyon sistemi ve uzman personeli ile sağlık ve hijyen koşulları içerisinde gerçekleşen üretimin her aşaması, Güres Bıldırcın Kesimhanesini sektörünün kalite standartlarını belirleyen ve sektöre öncülük eden bir konuma kavuşturmaktadır. 

Son tüketim tarihine kadar, -18°C' de muhafaza edilmelidir.
Çözündürüldükten sonra tekrar dondurulmaz! Buzdolabında çözündürünüz.
Çözdürme işleminden sonra pişirilerek tüketilmelidir.
Pişirilme sırasında merkezi sıcaklık en az 72°C olmalıdır.



Güres GroupYumurta Üretim Tesislerinden, Yem Fabrikasına, Viyol Fabrikasından, Kuluçka, Yarka ve Damızlık Üretim Tesislerine, Gübre Üretim Tesisinden, Kafes ve Ekipman Üretim Fabrikasına, ülkemizin tek çatı altına toplanmış, en büyük tam entegre yumurta üretim tesisidir. Güres Group, 700.000 metrekarelik açık alan üzerine, 250.000 metrekarelik kapalı alanda, yıllık 1.500.000.000 adet yumurta üretimi gerçekleştirmekte ve yumurta tavuğu kafes ürünleri ile tüm Türkiye'ye ve yurt dışı pazarına hizmet etmektedir.