TR | EN

- GÜRES BILDIRCIN ETİ -


7ISO 9001, FSSC 22000 ve Helal Gıda belgelerine sahip olan Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı bıldırcın eti üretim tesisi, hijyen ve sağlık koşullarının yanı sıra sahip olduğu otomasyon sistemi ve kullandığı teknoloji ile Avrupa standartlarda üretim yapmaktadır. 

Sahip olduğu üretim teknolojisi, otomasyon sistemi ve uzman personeli ile sağlık ve hijyen koşulları içerisinde gerçekleşen üretimin her aşaması, Güres Bıldırcın Kesimhanesini sektörünün kalite standartlarını belirleyen ve sektöre öncülük eden bir konuma kavuşturmaktadır. 

Son tüketim tarihine kadar, -18°C' de muhafaza edilmelidir.
Çözündürüldükten sonra tekrar dondurulmaz! Buzdolabında çözündürünüz.
Çözdürme işleminden sonra pişirilerek tüketilmelidir.
Pişirilme sırasında merkezi sıcaklık en az 72°C olmalıdır.



Güres Group, Yumurta Üretim Tesislerinden Yem Fabrikalarına, Viyol Fabrikasından Kuluçka, Yarka ve Damızlık Üretim Tesislerine, Gübre Üretim Tesisinden Kafes ve Ekipman üretim Fabrikasına, ülkemizin tek çatı altında toplanmış, en büyük tam entegre yumurta üretim tesisidir. Güres Group, 700.000 metrekarelik açık alan üzerine, 250.000 metrekarelik kapalı alanda yıllık 1.500.000.000 adet yumurta üretimi gerçekleştirmekte ve tavukçuluk ekipmanları ve kafes sistemleri ile tüm Türkiye'ye ve yurt dışı pazarına hizmet etmektedir.